Головна МОЛОДА ГЕНЕРАЦІЯ АГЕНТІВ ЗМІН ПНУ ЗРОСТАЄ І МІЦНІЄ

МОЛОДА ГЕНЕРАЦІЯ АГЕНТІВ ЗМІН ПНУ ЗРОСТАЄ І МІЦНІЄ


Проектно-освітній центр “АГЕНТИ ЗМІН” ПНУ для забезпечення інституційної сталості давно планував створити платформу для розвитку молодіжних ініціатив або ж інституцію, що підвищить рівень залучення молоді до аналізу проблем та пошуку шляхів їх вирішення у територіальних громадах, в яких ця молодь проживає, – т.зв. «МОЛОДУ ГЕНЕРАЦІЮ АГЕНТІВ ЗМІН».

І ось задум втілено! – студенти-магістри спеціальності «Фінанси банківська справа і страхування» Андрій Сікан та Юрій Гулей спільно з однодумцями створили ГО «ТИЗМІНИ»!

Андрій Сікан та Юрій Гулей були активними учасниками усіх подій, що організовував Проектно-освітній центр «АГЕНТИ ЗМІН». Насамперед, – вони були переможцями І конкурсу проектів “Сьогодні креативна ідея – завтра реальна справа”, який організували та провели Проектно-освітній центр розвитку інновацій та інвестицій в регіоні «Агенти змін» Прикарпатського національного університету та Івано-Франківське регіональне відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України». Нагородження переможців відбувалось на  ІІІ щорічному форумі представників органів місцевого самоврядування Прикарпаття «Сила громад – в єдності» у Бурштині

Також студенти Андрій Сікан та Юрій Гулей постійно брали участь в обговоренні можливих напрямів розвитку територіальних громад із фахівцями Проектно-освітнього центру “АГЕНТИ ЗМІН” директоркою, к.е.н., доценткою кафедри фінансів Світланою Кропельницькою, фахівчинею к.е.н., доценткою кафедри фінансів Тетяною Мигович та представниками влади територіальних громад Івано-Франківської області.

За рекомендацією директорки Центру Світлани Кропельницької 8-9 жовтня 2021 р. молоді люди взяли участь у хакатоні Hackyourfuture від Інституту регіонального розвитку і Tech StartUp School Львівської політехніки. Захід відбувався в рамках проєкту «Hackyourfuture», який реалізовували Global Project Partners e.V. спільно з Інститутом регіонального розвитку за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини. За два дні хакатону студенти отримали досвід та знання у програмуванні ботів, який згодом реалізували у туристичному порталі «BOIKY», що був відзначений Міністерством цифрової трансформації України.

За безпосередньої участі фахівців Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ були успішно розроблені та втіленні в життя ідеї студентів, зокрема Наметово-кемпінгове містечко «Байки Бойка» у Витвицькій ТГ, культурно-туристичний веломаршрут «Дикий шлях» на території Долинської та Вигодської ТГ та ін.

Дякуємо Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття, ІФ РВ «Асоціація міст України» та іншим інституціям і громадам за підтримку наших активістів – Андрія Сікана, Юрія Гулея та сприяння у активному продовженні ініціатив Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ та його молодої генерації!

Коментарі закриті.