Головна НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА У ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОМУ ЦЕНТРІ «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА У ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОМУ ЦЕНТРІ «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ


У Проектно-освітньому центрі «Агенти змін» Прикарпатського університету розпочалась навчальна онлайн-практика для студентів двох спеціальностей 051 «Економіка» (кафедра економічної кібернетики) та 281 «Публічне управління та адміністрування» (кафедра управління та бізнес-адміністрування).

2 лютого відбувся перший ознайомчий захід та перший вебінар з проектної тематики. У онлайн-зустрічі, окрім студентів, взяли участь директор Центру «Агенти змін» ПНУ, к.е.н., доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА, к.е.н., завкафедри управління та бізнес-адміністрування Ірина П’ЯТНИЧУК, фахівчиня Центру, к.е.н., доцентка кафедри фінансів Тетяна МИГОВИЧ та координатори навчальної практики – к.е.н., доцентка кафедри управління та бізнес-адміністрування Антоніна ТОМАШЕВСЬКА та к.е.н., викладачка кафедри економічної кібернетики Наталія СУДУК.

Онлайн – зустріч провела директор Центру, доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА, яка першу частину заходу присвятила ознайомленню студентів з командою та діяльністю Проектно-освітнього центру за період його діяльності.

У другій частині відбувся вебінар на тему «Концепція проекту: зміст та ключові елементи структури». Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА розповіла студентам–практикантам про основи проектної діяльності, формування концепцій власних проектних ідей та можливості їх втілення у територіальних громадах їх проживання.

На завершення заходу анонсували наступні онлайн-зустрічі для студентів, які проведуть фахівчині Центру.

Запис першого вебінару можна переглянути на YouTube каналі Центру:

Коментарі закриті.