Головна НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА В ЦЕНТРІ АГЕНТИ ЗМІН ПНУ

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА В ЦЕНТРІ АГЕНТИ ЗМІН ПНУ


Днями (1-8 грудня) фахівчинями Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ – директоркою Центру, к.е.н., доценткою кафедри фінансів Світланою КРОПЕЛЬНИЦЬКОЮ,  к.е.н., доценткою кафедри фінансів Тетяною Мигович та к.е.н., доценткою кафедри фінансів Тетяною Солоджук було проведено вебінар в рамках двотижневої навчальної практики для студентів спеціальностей 075 «Маркетинг», 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

На початку вебінару з вітальним словом звернулась директорка Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ к.е.н., доцентка кафедри фінансів Кропельницька С.О.

«Проектно-освітній центр «Агенти ЗМІН» – це результат успішно втіленого проекту, що фінансувався за підтримки Європейського Союзу, і однією із цільових груп нашого Центру є саме студенти. Сьогоднішній вебінар ще раз підтверджує важливість практичних аспектів теоретичного навчання, а також актуальність вміти використовувати в реальному житті компетентності, набуті студентами під час навчання» – зазначила Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА.

Фахівчині Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ розповіли про основи проектно-фінансової грамотності, етапи написання проекту, складові проектної заявки та ін.

Так Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА акцентувала увагу на суті та ознаках проекту, опрацюванні ідеї, проблеми та мети проекту.

Тетяна СОЛОДЖУК охарактеризувала правила написання анотації проекту, описала продукти та результати проекту, а також звернула увагу на можливі ризики, які варто врахувати. Тетяна МИГОВИЧ деталізувала план реалізації проекту та складові статті бюджету проекту.

Впродовж вебінару фахівчині наводили фактичні приклади уже реалізованих проектів командою Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ, з якими можна ознайомитись за посиланням http://agentyzmin.pnu.edu.ua/stories/.

У вебінарі також взяли участь керівники навчальної практики від різних кафедр економічного факультету – доктор економічних наук, доцент кафедри менеджменту і маркетингу Іван БЛАГУН, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту і маркетингу Юрій КОПЧАК, кандидат економічних наук, доцент кафедри теоретичної і прикладної економіки Михайло МАЦОЛА. Вони подякували фахівцям Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ за змістовний вебінар та закликали студентів до активної роботи в рамках навчальної практики і у житті щодо написання проектів.

Коментарі закриті.