Головна АГЕНТИ ЗМІН ЗАБЕЗПЕЧИЛИ ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

АГЕНТИ ЗМІН ЗАБЕЗПЕЧИЛИ ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ


Вже вкотре студенти університету, що навчаються за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Економічна кібернетика» проходили навчальну практику в Проектно-освітньому центрі «АГЕНТИ ЗМІН». Протягом двох тижнів студенти слухали вебінари про діяльність Центру, особливості формування концепції проекту, порядок створення заявки, заповнення бюджету, управління ризиками та моніторинг проекту. Практика була проведена онлайн, на платформі Cisco Webex у формі вебінарів, після яких учасники мали можливість обговорити дискусійні моменти та одержати від спікерів відповіді, на питання, які виникли.

На першій онлайн-зустрічі студенти отримали завдання, що передбачали опрацювання багатьох джерел інформації з проектної сфери та використання креативного підходу до їх вирішення. Зокрема, студенти – фінансисти мали опрацювати презентації за кожним із типів проектів, розміщені на сайті Проектно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського університету, виділити джерела фінансування для певного типу проектів та описати історію успішної реалізації проекту за наперед даним алгоритмом.

Проведення практики забезпечували доцентки кафедри фінансів, директорка Центру Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА, фахівчині Тетяна СОЛОДЖУК і Тетяна МИГОВИЧ, доцентка кафедри загальної та клінічної психології, фахівчиня Центру Мирослава КУЛЕША-ЛЮБІНЕЦЬ.

Коментарі закриті.