Головна ІНТЕГРАЦІЯ АРР-ОСВІТА і НАУКА-БІЗНЕС

ІНТЕГРАЦІЯ АРР-ОСВІТА і НАУКА-БІЗНЕС

Початок 1 лютого

Місце проведення Офіс «Проектно-освітнього центру «Агенти змін»

У перший день лютого 2022 року в офісі «Проектно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського університету відбулась чергова робоча зустріч, спрямована на інтеграцію та взаємодію діяльності університету, інституцій регіонального розвитку та бізнесу.

У зустрічі взяли участь директорка Центру «Агенти змін» ПНУ, доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА, директор Наукового парку «Прикарпатський університет» Роман БУБНА та директор Агенції регіонального розвитку в Івано-Франківській області Віктор ВІНТОНЯК.

Віктор ВІНТОНЯК, директор АРР, як учасник робочої групи щодо підготовки установчої конференції бізнес-об’єднання разом з експертами Центру «Агенти змін» та наукового парку обговорили моделі майбутнього об’єднання бізнесу міста, організаційної спроможності такого об’єднання для ефективної адвокаційної діяльності, захисту прав і інтересів своїх членів, надання послуг бізнесу. «Майбутнє бізнес-об’єднання стане ключовим інституційним учасником розробки Стратегії розвитку міста 2030, що ініційована наприкінці 2021 року», – зазначив Віктор ВІНТОНЯК.

До розробки Стратегії долучені влада міста, науковці, культурний сектор і громадянське суспільство нашого міста.

«Важливою з точки зору синергії зусиль щодо розвитку нашої міскої територіальної громади є інтеграція та взаємодія за моделлю чотирикутної спіралі «влада – освіта і наука – бізнес та інституції громадянського суспільства», або т.зв. кластерної моделі співробітництва», – додала Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА.

Досвід фахівців Агентів змін, наукового парку, науковців університету, особливо в частині аналітичних досліджень, проектно-грантової діяльності, також економічний, управлінський і юридичний досвід директора АРР дозволить, спільно з колегами робочої групи, підготувати дієву модель створення і діяльності такого бізнес-об’єднання, долучити максимальну кількість проактивних представників бізнес середовища міста до формування майбутнього розвитку міста.

Коментарі закриті.