Головна Як отримати грант на культурно-пізнавальний туризм?

Як отримати грант на культурно-пізнавальний туризм?


Місце проведення Офіс АГЕНТІВ ЗМІН

Фахівчиня Проєктно-освітнього центру «Агенти  Змін» Прикарпатського університету, доцентка кафедри фінансів економічного факультету Тетяна Мигович та студент спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», волонтер АГЕНТІВ ЗМІН Андрій Сікан взяли участь в онлайн зустрічі щодо інформування про можливості отримання грантової підтримки в секторі культурно-пізнавального туризму в 2021 році за участі Державного агентства розвитку туризму та Українського культурного фонду.

Модератором заходу виступила Ольга Рабійчук – начальник відділу проєктної та організаційної роботи Державного агентства розвитку туризму України.

На зустрічі провідний експерт, фахівець з управління проєктами за напрямом «Культура. Туризм. Регіони» Наталія Керницька розповіла про основні напрями діяльності Українського культурного фонду та про особливості подачі грантових заявок на актуальні конкурси. Окрім того, фахівець УКФ навела приклади успішних кейсів та відповіла на ряд запитань учасників онлайн зустрічі.

На завершення представники Державного агентства розвитку туризму та Українського культурного фонду побажали учасникам успішної роботи над проєкними заявками.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.