Головна Як досягти синергії влади і громади?

Як досягти синергії влади і громади?

Початок 2019.03.18 В 10:00

Кінець 2019.03.18 В 12:00
Місце проведення ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

Керівник Проектно-освітнього центру «Агенти змін» Світлана Кропельницька взяла участь у публічній дискусії «Євроінтеграційний розвиток Прикарпаття: як досягти синергії влади і громади», яка відбулась на «Промприлад. Реновація.»

Ключовими спікерами заходу були: Іван Кульчицький – Член Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС від громадського сектору, Президент ГО «Агенція Європейських Інновацій», Ростислав Томенчук – Координатор Робочої групи “Політичний діалог, зовнішня та безпекова політика” Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, Голова правління Українського інституту міжнародної політики, Ольга Квашук, Менеджер Європейської програми Міжнародного Фонду «Відродження».

Під час публічної дискусії учасники обговорили поточну ситуацію з євроінтеграційними реформами на Прикарпатті, а також з’ясували потреби та основні виклики регіону на цьому шляху. На заході також йшлося про те, які можливості для адвокації реформ надає Угода про асоціації громадянському суспільству та іншим стейкхолдерам, зацікавленим у змінах в політиці.

В цей же день фахівець Агентів змін, завідувач відділу міжнародних звязків Прикарпатського університету Наталія Локатир взяла участь у Регіональній конференції з питань євроінтеграції, яка проходила у Торгово-промисловій палаті Івано-Франківської області.

Прикарпатський університет взяв активну участь в публічній дискусії з Іванною Климпуш-Цинцадзе, Віце-прем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.