Головна Школа юного фінансиста

Школа юного фінансиста

Початок 2019.05.22 В 10:00

Кінець 2019.05.24 В 17:00
Місце проведення ОФІС ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ "АГЕНТИ ЗМІН" ПРИКАРПАТСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Вже другий рік поспіль кафедра фінансів спільно з Проектно-освітнім центром АГЕНТИ ЗМІН проводять на економічному факультеті Прикарпатського університету “Школу юного фінансиста”. Цього разу її слухачами стали старшокласники ліцеїв Яблунівської ОТГ.

Завідувач кафедрою фінансів, кандидат економічних наук, доцент Омелян Левандівський та директор Проектно-освітнього центру АГЕНТИ ЗМІН, кандидат економічних наук, доцент Світлана Кропельницька побажали слухачам школи плідної праці та успіхів у здобутті нових знань.

У рамках програми “Школи юного фінансиста” старшокласники вивчали ази фінансової науки, складали бюджети, вивчали історію походження грошей, банків та кредиту. Також школярі мали можливість пропонувати власні ідеї, формували та захищали бізнес-проекти у рамках воркшопу «Власна справа: від ідеї до успішної реалізації». Активну участь в організації та проведенні заходу взяли і студенти-фінансисти Юлія Мудрак, Ірина Паньків Ірина та Андрій Вуйда. На завершення навчання всі учасники отримали відповідні дипломи.

Школа є доброю нагодою для старшокласників не тільки ознайомитися з особливостями спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», а й підвищити рівень фінансової грамотності та підприємливості, практичної кмітливості, що є надзвичайно важливим у розвитку сучасної молоді.