Головна Чим АГЕНТИ ЗМІН допомагають ОТГ регіону

Чим АГЕНТИ ЗМІН допомагають ОТГ регіону

Початок 13:30

Кінець 15:00
Місце проведення Івано-Франківськ

Ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда взяв участь в онлайн-нараді голів РДА та об’єднаних територіальних громад Прикарпаття. ЇЇ організатором виступила Івано-Франківська обласна державна адміністрація. Головна тема віртуальної зустрічі – “Забезпечення надання соціальних послуг у територіальних громадах в умовах децентралізації”.

Учасники онлайн-заходу обговорили низку важливих питань щодо розвитку ОТГ Івано-Франківщини. Зокрема, йшлося про надання соціальних послуг в територіальних громадах в умовах централізації, соціальний супровід незахищених верств населення, розвиток освіти.

Ігор Цепенда висловив своє бачення шляхів поглиблення існуючої співпраці Прикарпатського з об’єднаними територіальними громадами краю.  У якості позитивного прикладу ректор університету навів співпрацю АГЕНТІВ ЗМІН та ОТГ регіону, згадавши їх спільні історії успіху.

Чим сьогодні може допомогти Прикарпатський університет і, зокрема, АГЕНТИ ЗМІН, територіальним громадам? Відповідаючи на це запитання ректор наголосив, що успішне функціонування управління об’єднаною територіальною громадою залежить і від успішної реалізації цікавих проєктів. Ігор Євгенович зауважив, що задля динамічного розвитку громади потрібно до усіх питань підходити комплексно і широко.

На завершення свого виступу ректор Ігор Цепенда закликав голів РДА та ОТГ області до співпраці з Прикарпатським та АГЕНТАМИ ЗМІН, реалізації спільних проєктів задля розвитку громад, нашого регіону та країни.

Коментарі закриті.