Головна Формуємо новий освітній простір

Формуємо новий освітній простір

Початок 2019.08.29 В 10:00

Кінець 2019.08.29 В 15:00
Місце проведення ОФІС ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ "АГЕНТИ ЗМІН" ПРИКАРПАТСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

АГЕНТИ ЗМІН формують новий освітній простір та допомагають підвищити професійний рівень всім, хто зацікавлений в успішній проектній роботі! Як саме? Про це було детально розказано у проведенній АГЕНТАМИ ЗМІН секції «Проекти як інструмент розвитку закладу освіти» в рамках серпневої конференції “Педагогічне партнерство як основа якісних змін в освітньому просторі міста” , яка була спільно організована Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та Департаментом освіти і науки Івано-Франківська.


Директорка Центру Світлана Кропельницька відкрила роботу локації, акцентувавши увагу на ролі Проектно-освітнього офісу університету у формуванні нового освітнього простору і підвищенні, професійних компетентностей управлінців закладів дошкільної, шкільної, позашкільної та професійної освіти.


Фахівчиня АГЕНТІВ ЗМІН, доцент Зоряна Криховецька запропонувала напрями проектів для розвитку шкіл та інших освітніх установ, розповіла про різноманітні можливості їх фінансування, представила основні програми. Оксана Кондур розповіла про основні тенденції освітніх проектів в сучасних умовах розглянула проблеми аспекти їх розробки та реалізації.