Головна Фахівець АГЕНТІВ ЗМІН – стипендіат Кабінету міністрів України

Фахівець АГЕНТІВ ЗМІН – стипендіат Кабінету міністрів України


Президією Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки призначено стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених (Постанова № 06 від 06 листопада 2020 року). Серед стипендіатів і двоє молодих науковців Прикарпатського національного університету, один з яких є фахівцем команди Проєктно-освітнього центру “Агенти змін”! Це доктор економічних наук, професор кафедри фінансів економічного факультету Роман Щур.

Роман Щур – автор 107 наукових публікацій. В результаті його наукових досліджень розроблено й обґрунтовано теоретико-методологічні засади функціонування фінансів об’єднаних територіальних громад та розроблено на цій основі науково-прикладні рекомендації щодо модернізації управління ними для забезпечення соціально-економічного розвитку сільських, селищних та міських територій у регіонах України. За останні 5 років (2015-2019 рр.) науковець опублікував 55 робіт (в т.ч. 2 статті проіндексовані в міжнародній наукометричній базі Web of Science Core Collection, 1 одноосібну монографію, 2 колективні монографії, 1 наукову статтю у закордонних виданнях, 21 наукову статтю у фахових виданнях, 19 матеріалів міжнародних і всеукраїнських конференцій, 9 навчально-методичних видань).

Пишаємося досягненнями нашого колеги та від усієї команди АГЕНТІВ ЗМІН щиро вітаємо Романа! Бажаємо йому наполегливості, творчих успіхів, подальших перемог  і нових відкриттів задля розвитку нашого університету та рідної  України!

Коментарі закриті.