Головна Співпраця у проєктах з соціального підприємництва Франківська

Співпраця у проєктах з соціального підприємництва Франківська

Початок 10:00

Кінець 17:30
Місце проведення Івано-Франківськ

Протягом серпня – жовтня 2020 року фахівцями проекту ПРОМІС спільно з Управлінням економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету  міської ради проведено серію зустрічей щодо оцінки стану екосистеми з соціального підприємництва в Івано-Франківську, визначення очікувань та формування пропозицій.

Участь в обговоренні взяли директорка АГЕНТІВ ЗМІН Світлана Кропельницька, фахівці Тетяна Мигович, Тетяна Солоджук, Мирослава Кулеша-Любінець.

Говорили про проєкти і програми розвитку соціального підприємництва, успішні історії соціальних підприємств, особливості їх діяльності, проблеми та перспективи розвитку. Це дозволило оцінити стан екосистеми соціального підприємництва в Івано-Франківську, елементами якого є: рівень культури, законодавчої та інституційної підтримки соціального підприємництва, можливості доступу соціальних підприємств до фінансів і ринків, методології звітування щодо соціального впливу тощо.

Учасники зустрічей розробили і подали ряд пропозицій, які будуть включені до Програми розвитку соціального підприємництва.

Коментарі закриті.