Головна Смарт-спеціалізація в області

Смарт-спеціалізація в області

Початок 2019.12.17 В 10:00

Кінець 2019.12.17 В 12:00
Місце проведення ОФІС ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ

В офісі АГЕНТІВ ЗМІН Прикарпатського університету відбувся черговий захід на актуальну тематику. 
Зважаючи на важливість у новому програмному періоді стратегічного планування розвитку регіону АГЕНТИ ЗМІН запросили експертів для проведення круглого столу на тему “Смарт – спеціалізація в Івано-Франківській області”. Адже цей загальновідомий європейський підхід дає можливість визначити інноваційні пріоритети розвитку територій. 

На запрошення університету д.е.н., професорка кафедри корпоративних фінансів і контролінгу Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана Євгенія Поліщук та к.е.н., Анна Корнилюк представили учасникам цікаві дослідження щодо економічного та інновац.потенціалу області, а також активізації співпраці університетів і МСБ.

Учасниками круглого столу були представники університету, які представляли ключові його підрозділи і зацікавлені у напрацюванні нових пріоритетних напрямів як стратегічного розвитку закладу, так і розширенні співпраці з різноманітеими стейкхолдерами.

Зібрання вітала проректорка з наукової роботи, д.е.н., професорка Валентина Якубів. Вона зазначила, що “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника активно використовує інноваційний підхід SMART-спеціалізації у процесі стратегічного планування, а також при реалізації проектів, спрямованих на розвиток регіону”. “Вважаю, що  SMART підхід дозволить оптимально визначити пріоритети розвитку та забезпечить вихід університету та регіону на якісно вищий рівень функціонування”, – підкреслила проректорка.

Під час виступів відбулися жваві дискусії та обговорення проблематики смарт-спеціалізації області, а також обмін досвідом проектної діяльності. На завершення господарі поділилися власними результами, директорка Проектно-освітнього центру Світлана Кропельницька презентувала гостям діяльність АГЕНТІВ ЗМІН і запросила до обговорення спільних проектних ідей.