Головна РОЗВИВАЄМО ПОТЕНЦІАЛ КЛАСТЕРИЗАЦІЇ ПРИКАРПАТТЯ СПІЛЬНО З УКА

РОЗВИВАЄМО ПОТЕНЦІАЛ КЛАСТЕРИЗАЦІЇ ПРИКАРПАТТЯ СПІЛЬНО З УКА

Початок 11 серпня

Місце проведення Івано-Франківськ

11 серпня в Івано-Франківську відбулась знакова подія – зустріч Українського кластерного альянсу (УКА), який очолює Олександр ЮРЧАК, генеральний директор Асоціації підприємств промислової автоматизації України (АППАУ), координатор національного руху в Україні 4.0.

Захід мав на меті розкриття кластерного потенціалу в регіонах України та консолідації кластерних ініціатив, зокрема, і на Прикарпатті.

Захід об’єднав близько 40 учасників й відбувся за підтримки Івано-Франківської ТПП (Андрій ЛЕВКОВИЧ), Бізнес-асоціації Івано-Франківщини (Віктор ВІНТОНЯК) та Харківського кластеру ІАМ (Оксана СИТНИК), релокованого на Прикарпаття.

Центр «Агенти Змін» Прикарпатського університету на заході представляла Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА – його директорка, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, яка одночасно є експерткою комітету кластерного розвитку Industry4Ukraine, з яким спільно у 2020 році розробляли Національну програму кластерного розвитку до 2027 року (з проектом Програми можна ознайомитись тут).

Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА повідомила учасникам зустрічі про ключові витоки, виклики, конкретні дії та кроки, а також перспективи, які вона бачить для кластерного розвитку Івано-Франківської області та України загалом (підсумки та рекомендації тут).

Захід був насичений дискусіями, нетворкінгом та важливими висновками і рекомендаціями.

З детальним звітом про подію можна ознайомитись на cайті Українського кластерного альянсу https://www.clusters.org.ua/

Коментарі закриті.