Головна ПРАКТИЧНЕ НАВЧАННЯ МОЛОДІ АГЕНТАМИ ЗМІН

ПРАКТИЧНЕ НАВЧАННЯ МОЛОДІ АГЕНТАМИ ЗМІН

Початок 16 травня

Місце проведення ОНЛАЙН

16 травня 2022 року відбулась ознайомчо-організаційна зустріч присвячена початку навчальної практики для студентів 2-го та 3-го курсу денної та заочної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування». З вітальним словом до студентів звернувся завідувач кафедри фінансів д.е.н., професор Омелян ЛЕВАНДІВСЬКИЙ, а також керівник навчальної практики від кафедри к.е.н., доцент Тарас СУС. Вони коротко розповіли про значення навчальної практики та побажали плідної праці практикантам.

Керівник бази практики – директорка Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» к.е.н., доцентка Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА представила основні вимоги до навчальної практики та охарактеризувала діяльність Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» за попередній період його роботи, зробила акценти на пріоритетних напрямах діяльності, на інструментах здобуття практичних навичках у проектній сфері, а також згадала про історії успіху, які вже реалізовані нашими студентами–фінансистами спільно з викладачами кафедри фінансів – фахівцями Центру «Агенти змін» ПНУ.

Фахівчиня Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» к.е.н., доцентка Тетяна МИГОВИЧ описала основні компетентності, які студенти здобудуть у результаті проходження навчальної практики, та хід виконання першого завдання, яке мають виконати практиканти. Це завдання стосується опрацювання базових презентацій за напрямами проектної діяльності Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» та написання анотацій за ними. Т.МИГОВИЧ пояснила студентам алгоритм процесу отримання доступу до базових презентацій.

Фахівчиня Центру з питань науково-дослідних проектів, доцентка  Зоряна КРИХОВЕЦЬКА пояснила практикантам порядок виконання завдання 3, зокрема, як підготувати характеристику одного (за вибором) з успішно реалізованих в Україні проектів. Звернула увагу на дотримання академічної доброчесності та креативності при підготовці завдань.

Завершальним етапом практичної підготовки студентів є систематизація усіх завдань практики у формі Звіту. С.КРОПЕЛЬНИЦЬКА повідомила про нові креативні підходи до його виконання у цьому році.

Також особливістю цьогорічної навчальної практики для студентів стане проведення тренінгів-вебінарів, які підготувала команда «Агентів змін» ПНУ.

Студенти, які успішно пройдуть усі заплановані тренінги, зможуть отримати сертифікати, що будуть підтвердженням їх стажування та здобуття додаткових компетентностей з проектної грамотності та управління різними типами проектів.

Запис онлайн-зустрічі доступний для перегляду на YouTube каналі Агентів змін.

 

Коментарі закриті.