Головна ПРАКТИЧНЕ НАВЧАННЯ МОЛОДІ АГЕНТАМИ ЗМІН ПНУ

ПРАКТИЧНЕ НАВЧАННЯ МОЛОДІ АГЕНТАМИ ЗМІН ПНУ

Початок 5 лютого

Кінець 16 лютого
Місце проведення Офіс Проектно-освітнього центру «Агенти змін»

АГЕНТИ ЗМІН ПНУ продовжують забезпечувати проведення навчальної практики, спрямованої на здобуття навиків проектної діяльності для студентів Прикарпатського національного університету.

У понеділок директорка Центру к.е.н., доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА та фахівчині – к.е.н., доцентки кафедри фінансів Зоряна КРИХОВЕЦЬКА, Тетяна МИГОВИЧ і Тетяна СОЛОДЖУК, провели настановче заняття із двотижневої навчальної практики для студентів, що навчаються за спеціальностями 051 «Економіка» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Захід було проведено у змішаному форматі, оскільки участь у ньому брало понад 70 учасників, у тому числі Наталія СУДУК – к.е.н., доцент кафедри економічної кібернетики, відповідальна за практику для студентів спеціальності «Економіка».

Привітавши присутніх, Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА зазначила, що учасники практики мають унікальну можливість здобути нові знання та навички у сфері проектної грамотності та управління проектами, а також розповіла про створення, напрями діяльності та результати роботи Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ, розказала про алгоритми подання запитів для одержання можливості одержання консультаційної підтримки від фахівців Центру.

Тетяна СОЛОДЖУК, Тетяна МИГОВИЧ і Зоряна КРИХОВЕЦЬКА розповіли про порядок проведення навчальної практики і завдання, які студенти – фінансисти мають виконати для формування звіту, що має бути сформований за результатами її проходження.

У рамках навчальної практики заплановано проведення серії вебінарів із використання проектного підходу для участі у грантових конкурсах за різноманітними типами проектів.

Коментарі закриті.