Головна Практика для студентів

Практика для студентів

Початок 2019.10.30 В 09:30

Кінець 2019.10.30 В 12:00
Місце проведення ОФІС ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ "АГЕНТИ ЗМІН" ПРИКАРПАТСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
“У Центрі “Агенти змін” ПНУ триває практичне навчання для студентів спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування”. Магістранти проходять як виробничу практику за фахом , так і науково-дослідну, при цьому, досліджуючи й аналізуючи проблеми різноманітних проектів. 
Практика в Агентах змін – це унікальна можливість поєднати навчання студентів різних освітніх рівнів з досвідом фахівців Центру та зовнішніх експертів.
Так, нашим практикантам видалась можливість самостійно виступити в ролі консультантів, зокрема Іван Нагорняк, який є магістрантом і водночас є фахівцем проекту ЄС “Association4U” провів короткий воркшоп з аналізу стейхолдерів проектів. Крім цього практиканти побували на консультації щодо підготовки інвестиційних проектів разом з фахівцями Центру. А найбільше,мабуть, пощастило бути учасниками заходу за участю міжнародної делегації.
30 жовтня у Центрі АЗ відбувся Інформаційний день нової програми “HORIZON EUROPE” за участі представників Еstonian Research Council. Агенти змін – це і проектна діяльність, і нові можливості, компетентності, навички, застосування сучасних технологій – таких як  Webex Meetings та ін., – це майданчик для навчання і співпраці у різних сферах!”