Головна Перемога проєктів «Ігротерапія від Лікаря Свято» та «School of Mental Health» на весняній хвилі програми «Малі гранти Теплого Міста»

Перемога проєктів «Ігротерапія від Лікаря Свято» та «School of Mental Health» на весняній хвилі програми «Малі гранти Теплого Міста»

Початок 2020.03.23 В 09:00

Кінець 2020.03.23 В 09:15
Місце проведення ОФІС ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ "АГЕНТИ ЗМІН" ПРИКАРПАТСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Відразу два проєкти студентів-психологів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника перемогли серед 37 (!) заявок весняної хвилі програми «Малі гранти Теплого Міста»! Це соціальні проєкти “Ігротерапія від Лікаря Свято” та “School of Mental Health”. Кординаторка проєктів – Мирослава Кулеша-Любінець, кандидатка психологічних наук, доцент кафедри загальної та клінічної психології, фахівчиня Проєктно-освітнього центру АГЕНТИ ЗМІН.

Вітаємо студентів філософського факультету Герасимів Христину, Лосяк Надію, Олійник Діану, Рубан Олену, Сербин Марину та їх наставницю з перемогою!

 «Це справді велика несподіванка. Ми готували два проєкти, кожен з яких заслуговує на перемогу. Але не сподівалися такій удачі! – розповідає Мирослава Кулеша-Любінець. — Проєкт «Ігротерапія від Лікаря Свято» є продовженням п’ятирічної волонтерської діяльності студентів-психологів у дитячих лікувальних закладах міста. А родзинкою проєкту «School of Mental Health» є проведення інтерактивних занять, які допоможуть школярам ЗСО та студентам університету більше дізнатися про техніки збереження та відновлення психічного здоров’я та психологічного благополуччя. У зв’язку з карантином повна реалізація проєктів переноситься, але за цей час плануємо підготувати усі необхідні матеріали».

“Ігротерапія від Лікаря Свято». Сума ґранта – 12 700 грн

Ініціативна група: Кулеша-Любінець Мирослава Миронівна, Рубан Олена Юріївна, Герасимів Христина Тарасівна.

Тематичний напрям: прогресивна освіта.

 Завдяки методу ігротерапії хочуть покращити психоемоційний стан хворих дітей, їх родичів (опікунів), які перебувають у стаціонарних відділеннях лікувального закладу, шляхом проведення терапевтичних ігор, як у груповій, так і в індивідуальній формі. Виховання в активної молоді міста милосердя, толерантності, співчуття до чужого горя, креативності, професійних навичок психолога.

“Школа ментального здоров’я». Сума ґранта – 10 300 грн

Тематичний напрям: прогресивна освіта.

Команда: студенти кафедри психології ПНУ ім. В. Стефаника.

 Проведення інтерактивних занять, які допоможуть школярам та студентам розпізнавати та знижувати психоемоційне напруження, підвищувати рівень стресостійкості та здатність критично мислити (задля профілактики суїцидів серед дітей та молоді Івано-Франківська).

На весняну хвилю ґрантової програми, яка тривала з 27 січня — 27 лютого, подалася рекордна кількість проєктів — 37. У шорт-лист «Малих Ґрантів» увійшло 17 команд, а після співбесіди з незалежною комісією було відібрано 5 команд-переможців. Загальний бюджет хвилі склав 80 000 гривень.

За потреби консультаційної підтримки нагадуємо, що чекаємо на запити на нашому сайті

http://agentyzmin.pnu.edu.ua/ua/zapyt 

  Переглянути матеріали та вебінари АГЕНТІВ ЗМІН можна тут

https://www.youtube.com/channel/UCV662rEJvX8ekjWIxNO3DKA/featured

Науковці, викладачі, студенти та інші зацікавлені особи можуть також подати проектні пропозиції до  БАЗИ ПОТЕНЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ Прикарпатського університету: 

https://forms.gle/EiDhVfWfBGSFPfGY9