Головна Нові можливості для ОТГ

Нові можливості для ОТГ

Початок 2019.09.14 В 12:00

Кінець 2019.09.14 В 13:00
Місце проведення Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

АГЕНТИ ЗМІН долучаються до відкритих нових можливостей для ОТГ  спільно з факультетом іноземних мов!  Угоду про співпрацю із заступником сільського голови Старобогородчанської ОТГ Юрієм Іванишиним та головою громадської організації «Центр Рівних Можливостей» Лесею Клим’юк підписав ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда.

Співпрацю із Старобогородчанською ОТГ ініційовано деканом факультету іноземних мов Наталією Яцків. Викладачі факультету вже близько року налагоджували співпрацю і розробляли напрями спільної роботи.

В той же час АГЕНТИ ЗМІН готуватимуть фахівців для розташованих на території ОТГ підприємств та організацій для реалізації ними цікавих й корисних проектів. Також ми надаватимемо ОТГ консультаційні послуги, а наші студенти матимуть можливість проходити практики на території громади і у нашому Центрі.

Вже з наступного тижня магістранти факультету іноземних мов розпочнуть практики і проведення занять з вивчення іноземних мов в молодіжному центрі «StBogoCaff» на території ОТГ.

Згодом студенти зможуть долучитися до розробки та перекладу проектних пропозицій, що подаватимуться на міжнародні/ транскордонні грантові конкурси.

Директорка АГЕНТІВ ЗМІН Світлана Кропельницька також поінформувала представників Старобогородчанської ОТГ про можливості створеної університетської бази студентів – вихідців з різних ОТГ області.

На запит громад університет надаватиме інформацію про потенційний кадровий потенціал, який готує наш ЗВО в розрізі більше, ніж сотня спеціальностей та рівнів освіти (бакалавра, магістра тощо). Це дасть також змогу університету формувати запити на підготовку відповідних фахівців, яких потребують громади.