Головна НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА студентів ФБС

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА студентів ФБС

Початок 25 травня

Місце проведення ОФІС ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ "АГЕНТИ ЗМІН" ПРИКАРПАТСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

У Проектно-освітньому центрі 25 травня розпочалась двотижнева навчальна практика студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Цього року, як і більшість заходів в умовах карантину, вона здійснюється онлайн на нашій університетській хмарній платформі pu.webex.com.

Перший тиждень практики розпочався з організаційної зустрічі фахівців Центру та представників кафедри фінансів зі студентами-практикантами.

Директорка Центру , доцентка кафедри фінансів Світлана Кропельницька представила команду фахівців Агентів змін та поділилася з учасниками інформацією про основні види діяльності Центру з управління проектами, також окресла окремі завдання, що виконуватимуть студенти під час практичного навчання.
Фахівці розповіли детально про завдання практики та надали методичні рекомендації щодо їх виконання.
Тетяна Мигович розповіла про алгоритм написання студентами анотацій до базових презентацій за типами проектів. Фахівчиня виокремила змістові та технічні особливості виконання даного завдання.

Криховецька Зоряна пояснила як підготувати інформацію про один з успішно реалізованих в Украіні проектів. Фахівчиня розповіла про основні моменти, які слід врахувати при його описі.

Ключові питання стосовно звітування, захисту і оцінювання навчальної практики коротко окреслила Солоджук Тетяна.

Щур Роман нагадав студентам про дотримання норм академічноі доброчесності, недопущення плагіату, проведенні самостійних досліджень.

Підсумовуючи, фахівці Центру проанонсували відеолекції за різними типами проектів, які будуть проведені під час практики.