Головна НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ – МЕНЕДЖЕРІВ ТА МАРКЕТОЛОГІВ У ЦЕНТРІ «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ – МЕНЕДЖЕРІВ ТА МАРКЕТОЛОГІВ У ЦЕНТРІ «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ

Початок 4 грудня

Кінець 15 грудня
Місце проведення Проектно-освітній центр «АГЕНТИ ЗМІН»

4 грудня стартувала двотижнева навчальна практика у Проектно-освітньому центрі «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ.

Близько 90 студентів 2-го курсу спеціальностей 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг» Економічного факультету розпочали практичне навчання, що стосується розвитку їх проектних навичок у взаємозв’язку з компетентностями управління проектами, дослідження ринків проектних продуктів та послуг, пошуку ресурсів для їх реалізації як на внутрішньому ринку, так і для виведення на експорт.

Керівниками практики  від профільного структурного підрозділу є д.пед.н., доцентка Марія БАГРІЙ та асистент Наталія АЛЬНІКІНА, які також взяли участь у вступному ознайомчому заході змішаного формату офлайн та онлайн).

Знайомство з базою практики забезпечувала директорка Центру, к.е.н., доцента кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА, яка детально розповіла студентам про діяльність Центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ з моменту створення та у після проектний період.

Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА також надала практикантам  корисні поради та доступ до цікавих та актуальних матеріалів з проектної діяльності, які студенти опрацьовуватимуть під час практики та зможуть користуватися й після її проходження, якщо продовжать долучатись до розробки та втілення вже власних проектних ідей.

На завершення  першого дня навчальної практики студенти також були проінформовані щодо наступних заходів, які проведуть фахів чині Центру, зокрема з питань бюджетування і управління ризиками проектів, а також профілактики емоційного вигорання, техніки  стресостійкості, що є актуальними особливо у час війни.

Коментарі закриті.