Головна МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ, ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ, ПРОЕКТИ, ІНВЕСТИЦІЇ

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ, ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ, ПРОЕКТИ, ІНВЕСТИЦІЇ

Початок 12 липня

Місце проведення ПРИКАРПАТСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА

Сьогодні, в рамках розширення міжнародної співпраці нашого університету відбулась робоча зустріч у проректорки з наукової роботи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, професорки Валентини ЯКУБІВ з представниками Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

У зустріч взяли участь т.в.о. начальника Управління Галина МАКОТА, представники відділу міжнародної технічної допомоги управління – Лідія ХУДЕЦЬКА, Марія ПРИСЯЖНЮК, відділу міжнародних відносин – Крістіна ТОРГАН, а також – директорка Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» Прикарпатського університету, доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА і директор Наукового Парку «Прикарпатський університет» Роман БУБНА.

Учасники зустрічі обговорили різні вектори співпраці Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника та Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА в контексті зміцнення спільної роботи з територіальними громадами задля розвитку регіону й підвищення рівня його інвестиційної привабливості.

Про більш детальні напрями спільного проектного співробітництва на міжнародному і транскордонному рівнях, про інтеграцію у глобальні кластерні мережі, про вже раніше розпочатий до впровадження напрям співпраці з провінцією Альберта в Канаді тощо, продовжили обговорювати в офісі Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ.

Коментарі закриті.