Головна Міжнародна конференція #МістаТаЗміни: Проект ПРОМІС та міста-партнери святкують успіхи п’ятирічної співпраці

Міжнародна конференція #МістаТаЗміни: Проект ПРОМІС та міста-партнери святкують успіхи п’ятирічної співпраці


10-11 лютого відбулась Міжнародна конференція «#МістаТаЗміни: досягнення та перспективи». Фінальний захід підсумував здобутки п’яти років упровадження Проекту ПРОМІС в Україні, який  впроваджувала Федерація канадських муніципалітетів за підтримки Уряду Канади.

Під час другого дня Конференції, який було присвячено святкуванню здобутків міст-партнерів з Вінницької, Запорізької, Полтавської та Івано-Франківської областей, представники Проекту ПРОМІС вручили місцевим активістам та службовцям відзнаки за їх вклад у розвиток українських міст та громад.

Подяку від проекту міжнародної технічної допомоги ПРОМІС «за плідну співпрацю, вагомий особистий внесок у розбудову демократичного врядування та прискорення економічного розвитку громад України» отримала і директорка Проектно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ, доцентка кафедри фінансів університету Світлана Кропельницька.

Зі щирою вдячністю проекту Проект “Партнерство для розвитку міст” проміс / pleddg  за залучення до співпраці, до експертної роботи, спільних заходів на благо місцевого економічного розвитку та розвитку демократичного суспільства, зокрема й через проектний підхід, і одночасно за сприяння фаховій діяльності і зміцненню компетенцій Команди Агенти змін Центр Прикарпатського університету, очільниця Агентів змін ПНУ презентувала команді проекту ПРОМІС нещодавно виданий інтерактивний посібник «КЕРІВНИЦТВО З УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ РОЗВИТКУ».

За словами Світлани Кропельницької на її сторінці Facebook вона так пише про відзнаку від проекту ПРОМІС: «…приємно, що це відбулось у Міжнародний день жінок та дівчат у науці! Бо у всій нашій діяльності однозначно присутня вагома наукова складова, що, на щастя, має прикладне й практичне застосування!».

Про це і не тільки йдеться також у статті Люсі Грибик на шпальтах WestNews «Жінки в науці: що вивчають та досліджують прикарпатки»