Головна Консультуємо від початку до повної реалізації проекту

Консультуємо від початку до повної реалізації проекту


Місце проведення Офіс АГЕНТІВ ЗМІН

АГЕНТИ ЗМІН провели онлайн робочу зустріч з розробниками проекту «Створення кемпінгово-наметового містечка «Байки Бойка» в урочищі Бовкоти Витвицької ОТГ» (Долинський р-н, Івано-Франківської області). Проект знаходиться в активній фазі реалізації.

АГЕНТИ ЗМІН надавали та продовжують надавати  консультаційну допомогу на всіх  етапах його реалізації. Нагадаємо, проект «Створення кемпінгово-наметового містечка «Байки бойка» в урочищі «Бовкоти» Витвицької ОТГ» здобув перемогу на обласному конкурсі проектів розвитку місцевого самоврядування Івано-Франківської обласної ради. Його співавторами є студенти-фінансисти Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Андрій Сікан і Юрій Гулей за менторської підтримки фахівчині Проектно-освітнього центру «Агентів змін» Прикарпатського університету, доцентки кафедри фінансів Тетяни Мигович. Проект спрямований на фізичний та духовний розвиток особистості, популяризацію активних форм відпочинку та історико-культурної спадщини цього прекрасного туристично-рекреаційного куточка Долинського району нашої області.

Це одна з історій успіху АГЕНТІВ ЗМІН. Вона розпочалась з конкурсу «Сьогодні креативна ідея – завтра реальна справа», що був організований Івано-Франківським відділенням Асоціації міст України та Проектно-освітнім центром «Агенти змін» Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.Ко

Коментарі закриті.