Головна ЗУСТРІЧ «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ з ГО «ТИЗМІНИ»

ЗУСТРІЧ «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ з ГО «ТИЗМІНИ»

Початок 7 березня

Місце проведення Офіс

Днями в офісі Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ відбулась зустріч фахівців Центру директорки, к.е.н., доцентки кафедри фінансів Світлани КРОПЕЛЬНИЦЬКОЇ і к.е.н., доцентки кафедри фінансів Тетяни МИГОВИЧ із представниками ГО «ТиЗміни» Світланою ІВАСИШИН, Андрієм СІКАНОМ, Юрієм ГУЛЕЄМ, Тетяною ДВОРСЬКОЮ.

На початку зустрічі учасники коротко проінформували про діяльність громадської організації та Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ.

«Ідея створення громадської організації виникла з проблеми розвитку молодіжної політики, адже ми комунікуємо з різними молодими лідерами в кожній громаді Івано-Франківської області та розуміємо проблеми, з якими вони зустрічаються», – зазначила Світлана ІВАСИШИН.

Учасники зустрічі обговорили основні напрями подальшої потенційної співпраці. Світлана ІВАСИШИН є також головою Молодіжної ради Угринівської територіальної громади та ініціатором відповідних рад в інших громадах Івано-Франківської області.

«Проектно-освітній центр «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ – це структурний підрозділ університету, який є ключовим координатором питань співпраці з громадами та охоплює освітній напрям з проектної грамотності, тому ми зацікавлені у результативній співпраці з молоддю задля забезпечення ринку праці територіальних громад та регіону загалом відповідними кваліфікованими кадрами», – підсумувала зустріч Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА.

Коментарі закриті.