Головна Заключний тренінг серії тренінгів

Заключний тренінг серії тренінгів

Початок 2019.12.19 В 12:00

Кінець 2019.12.19 В 14:00
Місце проведення ОФІС ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ "АГЕНТИ ЗМІН" ПРИКАРПАТСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

АГЕНТИ ЗМІН провели заключний тренінг із серії тренінгів з управління різними типами проектів. За весь цей період його учасники ознайомилися з особливостями підготовки мяких/соціальних проектів (тренерки Мирослава Кулеша-Любінець та Тетяна Мигович), твердих/ інвестиційних проектів (тренери Роман Щур, Іван Фуфалько), проектів індивідуальної мобільності/партнерства (тренерка – Наталія Локатир), інноваційних /дослідницьких проектів (Зоряна Криховецька, Оксана Кондур, Любомир Никируй).

Нинішній тренінг було присвячено особливостям міжнародних та транскордонних проектів. Його провели Тетяна Солоджук та Михайло Статкевич. Говорили про грантові джерела фінансування, їх пошук, а також бюджетування проектів.

Учасники мали можливість поєднувати як очну, так дистанційну участь у наших тренінгах, завдяки телеконференціям за технологією WeBex Meetings на онлайн платформі pu.webex.com

Захід завершився врученням сертифікатів учасникам тренінгової програми та завданнями щодо пошуку нових проектних ідей. Долучайтесь до команди АГЕНТІВ ЗМІН Прикарпатського університету задля розвитку через розширення проектної діяльності не тільки його підрозділів, але й нашого регіону загалом!