Головна ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ – ОСНОВА СТАЛОГО ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ УКРАЇНИ

ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ – ОСНОВА СТАЛОГО ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ УКРАЇНИ

Початок 26 вересня

Місце проведення ОНЛАЙН

З метою удосконалення та набуття нових необхідних знань та компетентностей щодо проектної діяльності і управління проектами, про стандарти та можливості від Інституту проектного менеджменту в Україні і світі, студенти та викладачі Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника зустрілися онлайн з віце-президенткою PMI Ukraine Chapter (ГО «Інститут з управління проектами Україна»), сертифікованою експерткою за PMP – Вікторією ГОНЧАРОВОЮ.

Онлайн-захід організувала директорка Проектно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ, доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА в рамках налагодження співпраці з PMI Ukraine та дисциплін «Управління проектами розвитку», «Fundamentals of Project Activity», які викладаються для студентів освітнього рівня магістр та бакалавр спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Міжнародні економічні відносини», ін.

У зустрічі взяли участь студенти вище згаданих спеціальностей, а також завідувачка кафедри міжнародних економічних відносин, професорка Лілія МИХАЙЛИШИН, фахівчині Центру «Агенти змін» ПНУ, доцентки кафедри фінансів Тетяна МИГОВИЧ і Тетяна СОЛОДЖУК, доцентка кафедри теоретичної і прикладної економіки Ольга ЄМЕЦЬ та інші зацікавлені у проектній діяльності.

Під час вебінару Вікторія ГОНЧАРОВА провела для учасників огляд – знайомство з діяльністю PMI та PMI Ukraine Chapter.

Розповіла про вимоги та сертифікації для проектних менеджерів, які визнаються у цілому світі.

Також повідомила про базові керівництва з проектного управління, цікаві можливості для студентів, зокрема, щодо участі у конференціях з проектного менеджменту та грантових програмах для навчання у цій галузі.

Про наступні розширені можливості, сподіваємося, продовжити обговорення та впровадження після підписання Меморандуму про співпрацю з Університетом.

Коментарі закриті.