Головна ЕКСПЕРТНО ОЦІНЮЄМО ПРОЕКТИ СОЦІАЛЬНИХ СТАРТАПІВ

ЕКСПЕРТНО ОЦІНЮЄМО ПРОЕКТИ СОЦІАЛЬНИХ СТАРТАПІВ

Початок 5 січня

Місце проведення Івано-Франківськ

Сьогодні, 5 січня 2022 року, директорка Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ, доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА в якості експерта з оцінки проектів взяла участь у засіданні Комісії з проведення конкурсу соціальних стартапів, який вперше відбувся в Івано-Франківській міській територіальній громаді.

Організатором Конкурсу виступив Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міськради.

На конкурс було представлено 10 проектів, спрямованих на розвиток соціального, екологічного потенціалу громади та розвиток людського потенціалу відповідно до цілей Програми посилення конкурентостоспроможності малого й середнього підприємництва в м.Івано-Франківську на 2019-2021 рр. та/чи Програми розвитку соціального підприємництва в Івано-Франківській МТГ на 2021-2023 рр.

Відрадно нагадати, що до розробки нової програми долучалися фахівчині Центру «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ у складі Координаційної ради сприяння розвитку підприємництва Івано-Франківської МТГ (переглянути тут).

За результатами конкурсного відбору двом проектам була рекомендована участь у інших профільних конкурсах та цільових програмах підтримки.

Офіційні результати конкурсного відбору будуть розміщені згодом на сайті Організатора Конкурсу.

Коментарі закриті.