Головна ДИРЕКТОРКА АГЕНТІВ ЗМІН ПНУ ВИСТУПИЛА МОДЕРАТОРОМ МІЖНАРОДНОЇ ЗУСТРІЧІ ВИПУСКНИКІВ SABIT

ДИРЕКТОРКА АГЕНТІВ ЗМІН ПНУ ВИСТУПИЛА МОДЕРАТОРОМ МІЖНАРОДНОЇ ЗУСТРІЧІ ВИПУСКНИКІВ SABIT

Початок 20 січня

Місце проведення Онлайн

Днями відбувся онлайн круглий стіл випускників американської програми ділових стажувань CАБІТ з питань регіонального економічного розвитку (https://www.facebook.com/SABITProgram).

Директорка Проектно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського університету, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА, яка є випускницею програми САБІТ 2017 року, була запрошена до участі у заході в ролі одного з модераторів та спікерів.

«Це надзвичайна можливість і велика честь для мене бути запрошеною модератором міжнародної зустрічі випускників програм САБІТ з регіонального економічного розвитку та розвитку асоціацій. Я рада буду поділитися з вами нашими історіями успіху, що були впроваджені у Прикарпатському національному університету ім. В. Стефаника після мого стажування у США» – зазначила С.КРОПЕЛЬНИЦЬКА на початку круглого столу.

Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА представила учасникам історію успіху – розробку і впровадження проекту «Створення проектно-освітнього центру розвитку інновацій та інвестицій в регіоні» (Центр «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ), та нові актуальні проектні пропозиції, до розробки яких долучались представники кафедри фінансів та інших кафедр університету у складі команди АГЕНТИ ЗМІН ПНУ.

Не оминула Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА згадкою й успішний проект Прикарпатського університету щодо розвитку міжнародного наукового центру «Обсерваторія» на г. Піп Іван, який успішно впроваджується вже багато років за координації ректора університету, професора Ігоря ЦЕПЕНДИ.

Представники-фінансисти з команди АГЕНТІВ ЗМІН ПНУ мали нагоду долучитись до продовження розробки проекту його формування як платформи розвитку Карпатського регіону, завдяки чому проект включено до сотні пріоритетних інвестиційних проектів України.

Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА акцентувала увагу на проекті розвитку обсерваторії, оскільки мала нагоду під час стажування у США у 2017 році побувати з візитом у GRIFFITH OBSERVATORY, що знаходиться у південній Каліфорнії (Support – Griffith Observatory – Southern California’s gateway to the cosmos!).

Також учасники міжнародного онлайн заходу обговорили проблемні питання та виклики регіонального економічного розвитку у період пандемії, які характерні для країн випускників програми САБІТ – України, Грузії, Молдови, Киргизстану, Вірменії, Казахстану та інших.

Коментарі закриті.