Головна ДАЙДЖЕСТ ПОДІЙ У АГЕНТІВ ЗМІН 23.06 – 30.06

ДАЙДЖЕСТ ПОДІЙ У АГЕНТІВ ЗМІН 23.06 – 30.06

Початок 23 червня

Кінець 30 червня
Місце проведення Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

Агенти змін Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА, Зоряна КРИХОВЕЦЬКА, Тетяна СОЛОДЖУК взяли участь у Конференції та виставці, присвяченій 30-річчю заснування Вишеградської четвірки, за участі генеральних консулів та консулів держав-членів V4 відбулась 23 червня у Прикарпатському університеті.

Директорка Центру, доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА виступила модератором другої дискусійної панелі організованій Konsulat Generalny RP we Lwowie / Генеральне Консульство РП у Львові у партнерстві з Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника.

Детальніше про зустріч на сайті Університету:

https://pnu.edu.ua/blog/2021/06/23/31005/?fbclid=IwAR2b8vdI2hjN4MOrsU2ym5Ij1j4n6rXbA0j0kAU2M1_i2VVi6dqlNqrjtrI

29 червня директорка Центру Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА взяла участь у першій зустрічі Івано-Франківської Жіночої Ділової Палати, яка відбулась у приміщенні Івано-Франківська торгово-промислова палата.

Провела зустріч регіональна координаторка Жіночої Ділової Палати Леся ФЕДОРУК. Учасниці обговорили такі питання : запрошення до приєднання до Жіночоі Ділової Палати ; організація та перспективи участі; комітети та перспективи роботи в комітетах; анонс події: Жіночий економічний форум в ІФ.

Очільниця  АГЕНТІВ ЗМІН, у команді яких переважна більшість активних ділових жінок, висловила намір команди стати асоційованим учасником Палати.

30 червня представники АГЕНТІВ ЗМІН – Світлана Кропельницька, Тетяна Мигович, Роман Щур, Михайло Статкевич та директор НАУКОВОГО ПАРКУ «ПРИКАРПАТСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ» Роман Бубна провели оперативну робочу нараду. Метою було розставити нові пріоритети та сформувати нове середовище подальшої співпраці.

Коментарі закриті.