Головна ДАЙДЖЕСТ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ-ФІНАНСИСТІВ

ДАЙДЖЕСТ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ-ФІНАНСИСТІВ

Початок 05.06.2020

Місце проведення Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

ДВА ТИЖНІ ТРИВАЛО ПРАКТИЧНЕ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ» У ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОМУ ЦЕНТРІ «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ.

СТУДЕНТИ МАЛИ МОЖЛИВІСТЬ ОЗНАЙОМИТИСЬ, ЗАСВОЇТИ ТА ОТРИМАТИ БАЗОВІ НАВИКИ ЩОДО РІЗНИХ ТИПІВ ПРОЕКТІВ, ЗА ЯКИМИ ПРАЦЮЄ КОМАНДА АГЕНТІВ ЗМІН.

МІЖНАРОДНІ /ТРАНСКОРДОННІ ПРОЕКТИ          

Про особливості розробки та пошуку грантових ресурсів на фінансування проектів міжнародного та транскордонного співробітництва поділилися фахівчиня Агентів змін, доцентка кафедри фінансів Тетяна Солоджук.

МЯКІ/СОЦІАЛЬНІ ПРОЕКТИ

Фахівчині Центру Тетяна Мигович та Мирослава Кулеша-Любінець ознайомили студентів із особливостями соціального проектування та відповіли на ряд питань щодо організації навчальної практики.

На завершення консультації М.Кулеша-Любінець дала студентам методику діагностики мотивації успіху і різні рефлексивні вправи.

ДОСЛІДНИЦЬКІ/ІННОВАЦІЙНІ ПРОЕКТИ

Криховецька Зоряна розповіла, що важливість дослідницьких проектів для вітчизняних ЗВО, у яких мають брати активну участь студенти. Розповіла про види дослідницьких грантів, послідовність підготовки та подачі проектноі заявки на участь у конкурсах.

МІЖНАРОДНІ/ТРАНСКОРДОННІ ПРОЕКТИ

Локатир Наталія розповіла про проекти мобільності та їх особливості.Пояснила про види мобільності,де краще шукати актуальні програми та що є найважливішим для таких проектів.

ТВЕРДІ ІНВЕСТИЦІЙНІ ПРОЕКТИ

Фахівці Роман Щур та Іван Фуфалько розповіли студентам практикантам про особливості розробки та реалізації твердих інвестиційних проєктів. Особливу увагу акцентували на передінвестиційній фазі розробки проєктів, де ключовим етапом є розробка ТЕО або бізнес-плану.

ПРОЕКТИ З РЕГІОНАЛЬНОГО/МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ

Завершувала інтенсив практичного навчання студентів очільниця Центру, доцентка кафедри фінансів Світлана Кропельницька узагальненням про проекти, що сприяють регіональному та місцевому розвитку, а також інформацією про можливості їх фінансування та реалізації.