Головна В ПОЛІ ЗОРУ ПРОЕКТНОЇ РОБОТИ – МЕДИЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ

В ПОЛІ ЗОРУ ПРОЕКТНОЇ РОБОТИ – МЕДИЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ

Початок 16 листопада

Кінець 29 листопада
Місце проведення Івано-Франківськ

В сучасних умовах на часі є питання медичної реабілітації. Відповідно до Програми медичних гарантій, затвердженої на 2022 рік, до відділення медичної реабілітації висувається ряд вимог щодо кваліфікацій персоналу, облаштування приміщення, наявності медичних матеріалів та засобів. Тому директорка та фахівчині Проектно-освітнього центру “Агенти змін”ПНУ к.е.н., доц. кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА, Тетяна СОЛОДЖУК і Тетяна МИГОВИЧ, к. ф-м. н., професор та завідувач кафедри фізики і хімії твердого тіла Любомир НИКИРУЙ, директор Наукового парку ПНУ Роман БУБНА та представники КНП “Міська клінічна лікарня №1” Івано-Франківської міської ради директор Тарас ВАСИЛИК, завідувачка відділення медичної реабілітації та паліативної медицини Олена БУРБА провели ряд зустрічей щодо розробки проєктної ідеї зі створення сучасного Центру медичної реабілітації на базі відповідного відділення лікарні.

Зокрема, 16 листопада відбулась робоча зустріч, на якій учасники обговорили можливі заходи в рамках сприяння стійкості системи охорони здоров’я, покращення розвитку діагностичної і профілактичної інфраструктури, підвищення кваліфікації медичного персоналу.

Також 29 листопада було проведено онлайн зустріч із потенційними партнерами з Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Chełmie та п. Marcin Czysa (Digital Knowledge Observatory, Warszawa), на якій було представлено концепцію проєкту, обговорено бачення його реалізації сторонами потенційних партнерських організацій та деталі планування.

В результаті проведених обговорень визначили напрями співпраці, особливості планування та виконання завдань на базі партнерських організацій, погоджено ключові терміни написання та можливі грантові конкурси для його фінансування. Наразі робота та комунікація щодо реалізації проєкту триває.

Коментарі закриті.