Головна Відбувся тренінг з питань підготовки інвестиційних (твердих ) проектів

Відбувся тренінг з питань підготовки інвестиційних (твердих ) проектів

Початок 2019.04.22 В 13:30

Кінець 2019.04.22 В 15:30
Місце проведення ОФІС ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ "АГЕНТИ ЗМІН" ПРИКАРПАТСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

У центрі Агенти змін Прикарпатського національного університету відбувся тренінг з питань підготовки інвестиційних (твердих ) проектів. Захід проводився для осіб, делегованих кафедрами університету, як і призначені відповідальними за проведення проектної діяльності відповідної кафедри, налагодження співпраці з територіальними громадами області та розробки стратегічних напрямів розвитку відповідного підрозділу.

Керівник центру, доцент кафедри фінансів Світлана Кропельницька виступила з короткою презентацією роботи проектно-освітнього центру. Сьогоднішній тренінг є одним із серії базових, які проводитимуться у Центрі і за іншими типами проектів. Зокрема, соціальними, дослідницькими, міжнародними тощо.

Серію тренінгів вирішили розпочати саме з питань підготовки інвестиційних/твердих проектів, зважаючи на результати попереднього опитування потенційних учасників. Вони засвідчили про найнижчий рівень обізнаності про даний тип проектів і особливості їх реалізації.

Робота в рамках першої частини тренінгу передбачала актуалізацію знань, вмінь і навиків учасників з питань розробки концепції проекту.

Друга частина була спрямована на детальні підходи щодо анонсованої теми, про що розповідали фахівці Агентів змін та представники кафедри фінансів  економічного факультету – доцент Роман Щур та аспірант Іван Фуфалькко.

Їх мета полягала у тому, щоб донести до учасників особливості розробки та реалізації твердих/інфраструктурних інвестиційних проектів, життєвого циклу твердих/ інвестиційних проектів. Основна частина була присвячена ключовим етапам передінвестиційної фази розробки твердих інвестиційних проектів та особливостям інвестиційної та експлуатаційної фази їх реалізації.

Зазвичай зацікавлені особи брали участь у нашому заході як очно, так і онлайн через відео конференцію заходу, що вже традиційно забезпечувалось Агентами змін через платформу pu.webex.com