Головна Вебінар «Алгоритм реєстрації, формування звітності й аудиту транскордонних проєктів (на прикладі програми PL-BY-UA)»

Вебінар «Алгоритм реєстрації, формування звітності й аудиту транскордонних проєктів (на прикладі програми PL-BY-UA)»

Початок 2020.03.26 В 15:00

Кінець 2020.03.26 В 16:00
Місце проведення ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

У період карантину АГЕНТИ ЗМІН продовжують свою роботу за допомогою технології Cisco WebEx Meeting. Фахівчині АГЕНТІВ ЗМІН, доцентки кафедри фінансів Тетяна Солоджук, Тетяна Мигович, Зоряна Криховецька за координації менеджерки проекту Світлани Кропельницької провели консультаційний вебінар «Алгоритм реєстрації, формування звітності й аудиту транскордонних проєктів (на прикладі програми PL-BY-UA)». 

Незважаючи на особливості та челенджі дистанційної співпраці, фахівчинями було подано докладну інформацію щодо зазначених у назві вебінару  етапів реалізації проектів за кошти Програми ТКС «Польща – Білорусь – Україна 2014-2020». Інформація має прикладний характер і стане у нагоді усім зацікавленим особам.

Зауважимо, що, за повідомленням на сайті Програми https://pbu2020.eu/ua/news/, у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19 директор Центру європейських проєктів, за погодженням з Органом Управління Програми (Міністерством фондів та регіональної політики Польщі) прийняв рішення перенести усі тренінги для бенефіціарів, заплановані на березень та початок квітня.

АГЕНТИ ЗМІН встигли побувати на Тренінгу з реалізації проектів для бенефіціарів другого конкурсного відбору, організованому Програмою «Польща – Білорусь – Україна»  і за його результатами підготували матеріали на допомогу виконавцям транскордонних проектів.

Презентація розміщена на нашому у відповідній рубриці «КОНСАЛТИНГ ЗА ТИПАМИ ПРОЕКТІВ» 

а також запис – на нашому YouTube каналі:

Технічний супровід нашої дистанційної роботи на платформі університету pu.webex.com забезпечив провідний інженер-програміст інформаційного відділу Мирослав Голодинський.

 Вся команда й надалі готова працювати з вами, надавати консультації з управління проектами в режимі телеконференцій, онлайн вебінарів за технологією Cisco Webex Meetings!

Також, інформуємо, що бенефіціари Програми Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 можуть взяти участь у конкурсі, який продовжено до середини квітня!

Детальніша інформація на офіційній сторінці Програми у Facebook