Головна АНОНС. Тренінг з питань управління проектами

АНОНС. Тренінг з питань управління проектами

Початок 2018.12.20 В 10:00

Кінець 2018.11.20 В 17:00
Місце проведення Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

Ми знову запрошуємо на тренінг всіх амбітних та креативних! Ви дізнаєтесь про програми ЄС для підтримки підприємницьких проектів, програми Міжнародного Вишеградського фонду, грантову підтримку туристичних проектів та ще багато чого іншого.

19 грудня відбудеться тренінг для тренерів з розробки та втіленню інноваційних проектів. Свій досвід передаватиме «Агентам змін» директор Технологічного бізнес-інкубатора “Харківські технології” Інна Гагауз. Зустріч з нею розпочнеться о 12 годині в читальному залі Наукової бібліотеки університету.
А 20 грудня у конференц-залі Прикарпатського університету о 10-й ранку представникам громад, які займаються проектною діяльністю, студентам і викладачам пропонуємо низку цікавих практик.
Про програми, які діють для підприємницьких проектів, розповість Олена Харіна, координатор національних проектів Міжнародної європейської науково-технічної програми «EUREKA» від України, експерт консорціуму EEN-Ukraine Директорату інновацій та трансферу технологій Міністерства освіти і науки України.
З програмами ЄС для підтримки малого та середнього бізнесу ознайомить всіх, кому цікава ця тема, керівник Національного контактного пункту програми ЄС Горизонт-2020, професор кафедри фізики і хімії твердого тіла Прикарпатського університету Любомир Никируй.

Як підвищити конкурентоспроможність громад Прикарпаття за допомогою участі в існуючих обласних конкурсах, розкаже учасникам тренінгу Юрій Цимбалюк, начальник відділу з питань міжнародних зв’язків, інвестицій та проектної діяльності виконавчого апарату Івано-Франківської обласної ради.
Про грантову підтримку розвитку туристичних ініціатив в Івано-Франківській області можна буде дізнатися від начальника відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації Віталія Передерко.

Якщо є питання до деталей програм Міжнародного Вишеградського фонду, зокрема, по їх структурі та особливостям проектної заявки, то їх можна поставити Олександру Ковалишину, координатору проектів Вишеградського фонду, координатору міжнародного співробітництва Юридичного інституту Прикарпатського університету.

На завершення традиційно всі учасники спробують підготувати свої концепції, після чого відбудеться їх обговорення. Всі бажаючі отримають поради та рекомендації від запрошених експертів та команди «Агентів змін»! А потім запрошуємо до неформального спілкування на теми, які вас цікавлять в рамках оголошеної тематики тренінгу!

Чекаємо!!! Це ваш шанс зробити ще один правильний крок до успіху!