Головна АНОНС. Тренінг для тренерів

АНОНС. Тренінг для тренерів

Початок 2018.12.07 В 11:30

Кінець 2018.12.07 В 17:30
Місце проведення Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

7 грудня у Прикарпатському національному університеті ім. В. Стефаника відбудеться “ТРЕНІНГ ДЛЯ ТРЕНЕРІВ”. Його поведуть незалежні експерти Люба Мочарська і Катерина Кравчук для команди фахівців проекту. Мета заходу – підвищення кваліфікації та удосконалення навиків з питань управління проектами. Зокрема, в частині формування бюджету проекту, його фінансового забезпечення та моніторингу і оцінки реалізації проектів. Захід відбудеться у Науковій бібліотеці університету, читальний зал ім.Б.Гаврилишина. Вхід вільний і для всіх зацікавлених осіб.

Користуючись нагодою, хочемо ще раз нагадати загальну та конкретні цілі створення ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙ ТА ІНВЕСТИЦІЙ В РЕГІОНІ «АГЕНТИ ЗМІН».
Підвищення рівня інноваційності та конкурентоспроможності економіки регіону через посилення його інституційно-кадрової спроможності та удосконалення інформаційно-освітнього забезпечення з питань управління проектами.

Конкретна ціль 1.
Покращення інституційних умов для розвитку інноваційної інфраструктури через створення проектно-освітнього центру з розвитку інновацій та інвестицій в регіоні при науковому парку університету з метою надання консультаційно-освітніх, інформаційних послуг в сфері написання та управління проектами.

Конкретна ціль 2.
Підвищення рівня розвитку кадрового потенціалу інноваційної діяльності в регіоні через формування команди фахівців-тренерів Центру та удосконалення програмно-методичної складової системи управління проектами (УП) для забезпечення проектно-освітньої та інформаційно-консультативної діяльності.

Конкретна ціль 3.
Удосконалення знань та набуття практичних навичок з УП через проведення консультаційно-освітніх заходів для студентів, аспірантів, науковців, працівників стратегічних відділів університету та органів місцевого самоврядування (ОМС), малих та середніх підприємств (МСБ), громадських організацій (ГО), закладів освітньої, соціальної, культурно-мистецької сфери, охорони здоров’я тощо.

Конкретна ціль 4.
Удосконалення методів планування стратегічного розвитку Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника та структуризація напрямів його проектної діяльності через розробку Стратегій розвитку університету та його ключових підрозділів на 2020-2027 роки.