Головна АНОНС. Нова українська школа в університетській освіті

АНОНС. Нова українська школа в університетській освіті

Початок 2018.05.18 В 09:00

Кінець 2018.05.18 В 12:00
Місце проведення Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР В РАМКАХ ПРОЕКТУ
“НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА В УНІВЕРСИТЕТСЬКІЙ ОСВІТІ: ПІДПРИЄМЛИВІСТЬ ТА ФІНАНСОВА ГРАМОТНІСТЬ”.

18 травня, у п’ятницю, о 9.00 год. у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 57, ауд. 25 (2 поверх центрального корпусу) відбудеться Науково-методичний семінар для вчителів, які викладають економіку у школах та коледжах області та учнів 10-11 класів у рамках проекту «Нова українська школа в університетській освіті: підприємливість та фінансова грамотність».

Організатор заходу – кафедра фінансів ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

В ході семінару буде розглянуто особливості організації навчального та виховного процесів в університетській освіті: вітчизняний та зарубіжний досвід; теоретичні основи новітніх підходів у організації фінансових процесів, зокрема краудфандинг у фінансуванні інвестиційних проектів, історія зародження та перспективи розвитку криптовалют, проблеми економіки і сталого розвитку, дослідження альтернативних джерел енергії; а також практичні аспекти використання методу бізнес-кейсів у навчальному процесі.

У заході візьмуть участь Михайлишин Галина Йосипівна – проректор з науково-педагогічної роботи, Зуб´як Роман Миколайович – ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Стефанчук Ю.Д. – виконавчий директор регіонального відділення ВАОМС «Асоціація міст України» в Івано-Франківській області; Кропельницька С.О., директор Проектно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського університету, Чалчинська Л.А. – начальник відділу освіти Брошнів-Осадської селищної ради ОТГ, Подолюк С.М. – методист з географії і економіки Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, ін.

До участі запрошено професорсько-викладацький склад, вчителів, які викладають економіку/фінанси у школах та коледжах області, науковців, аспірантів, студентів, учнів 10-11 класів та всіх зацікавлених осіб.