Головна АНОНС. Відео-конференція презентації

АНОНС. Відео-конференція презентації

Початок 2019.01.23 В 12:00

Кінець 2019.01.23 В 15:00
Місце проведення ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

23 січня о 12.00 годині запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до відео-конференції «Прикарпатський національний університет – проектно-освітня платформа розвитку регіону». Її приурочено презентації результатів першого року роботи Проектно-освітнього центру «АГЕНТИ ЗМІН» Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.

У презентації візьмуть участь ректор Ігор Цепенда, заступник міністра освіти і науки України Роман Греба, народний депутат України, секретар Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Володимир Шкварилюк, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук, голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, голови територіальних громад, очільники регіональних інституцій розвитку, зокрема Асоціації міст України, Центру розвитку місцевого самоврядування, Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття, Агенції регіонального розвитку області та інших профільних установ. Презентуватиме Центр його керівник Світлана Кропельницька спільно з командою фахівців проекту.

Все, що буде відбуватися, можна буде побачити у режимі реального часу завдяки приєднання до платформи pu.webex.com за лінком
https://pu.webex.com/pu-ru/j.php?MTID=m6e65d7ac483edb25336737d929fff7cf
(інструкція з підключення додається https://drive.google.com/open?id=0BzwcPzoyfqZWeGRTX0pYWlNudlBqc3NlQUlQdjdXemRQZ3hF )

З додаткових питань щодо підключення до платформи можна звертатись з 22 січня до контактної особи: Іван Фуфалько (+38 0508850714) або писати на електронну скриньку: agentyzminpnu@gmail.com
Презентація відбудеться за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Чорновола, 88. Вхід за запрошеннями.

Контактна особа:
керівник проекту Світлана Кропельницька (+380503737169)

ДОВІДКА. «Агенти змін» є структурним підрозділом університету в рамках проекту «Створення проектно-освітнього центру розвитку інновацій та інвестицій в регіоні». Він став можливим завдяки перемозі у конкурсному відборі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу. Зокрема, за програмою регіонального розвитку «Інноваційна економіка та інвестиції».

Ініціатором проекту виступає Міністерство освіти і науки України, замовником і виконавцем – Прикарпатський університет ім. В. Стефаника.

Центр працюватиме над підвищенням рівня інноваційності та конкурентоспроможності економіки регіону через посилення інституційно-кадрової спроможності Івано-Франківської області і надаватиме конкретну інформаційно-консультаційну та освітню допомогу з питань управління проектами розвитку.