Головна АГЕНТИ ЗМІН чекають на вашу оцінку

АГЕНТИ ЗМІН чекають на вашу оцінку


Дорогі друзі!

Непомітно, у вирі командної роботи, постійного подолання нових викликів, боротьби ідей, реалізації цікавих та амбітних ініціатив промайнули перші три роки нашої спільної діяльності в рамках проекту регіонального розвитку “Створення проектно-освітнього центру розвитку інвестицій та інновацій в регіоні”, що фінансується за кошти секторальної бюджетної підтримки Європейського Союзу.

З упевненістю можемо констатувати, що наше бажання сприяти зростанню інвестиційно-інноваційної спроможності Прикарпаття за цей час лише зміцнилося. У грудні цього року офіційно завершується активна стадія реалізації проекту, в рамках якого створено  Проектно-освітній центр “Агенти змін” Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Але робота АГЕНТІВ ЗМІН триватиме й надалі. Сьогодні ми маємо не лише перевести подих, але й підбити підсумки зробленого аби ретельно проаналізувати наші здобутки та усунути можливі недоліки, яких складно уникнути у будь-якій новій справі. Отож, в рамках заходів з реалізації підсумкового моніторингу та оцінювання проєкту, ми звернулися до фахівців ТОВ «Проконсалт Груп» та  Навчально-наукового Центру соціологічних досліджень Прикарпатського регіону ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» з проханням забезпечити моніторинг та оцінювання проектної ініціативи.

Просимо шановне експертне товариство допомогти нам практичними порадами. Будемо вдячні почути від вас відверті оцінки нашої роботи. Усі ваші коментарі та зауваження будуть враховані та використані задля вдосконалення подальшої роботи Проектно-освітнього центру «Агентів змін» ПНУ.

Запрошуємо приєднатися до експертного опитування ТУТ

Дякуємо за співпрацю та гарантуємо зворотній зв’язок!

Коментарі закриті.