Головна АГЕНТИ ЗМІН – константа у формулі успіху

АГЕНТИ ЗМІН – константа у формулі успіху

Початок 10:00

Кінець 11:00
Місце проведення Офіс АГЕНТІВ ЗМІН

Фахівці Проєктно-освітнього центру “Агенти змін” Прикарпатського університету взяли участь у конференції для представників органів місцевого самоврядування «ФОРМУЛА УСПІХУ СНЯТИНСЬКОЇ ОТГ», що була організована з нагоди її створення. Зустріч фахівців відбулась завдяки ініціативі та запрошенню доктора історичних наук, професора, завідувача кафедри політичних інститутів та процесів Університету Марчука Василя Васильовича.

АГЕНТИ ЗМІН брали участь онлайн з власного офісу, а також через онлайн-платформу Cisco WebEx, що є одним із найуспішніших інструментів комунікації, який отримано університетом завдяки проекту регіонального розвитку «Створення проектно-освітнього центру розвитку інновацій та інвестицій в регіоні» за підтримки секторальної бюджетної підтримки Євросоюзу.

Директорка Центру Світлана Кропельницька представила можливості команди проєктно-освітнього центру для розвитку громад. Вона зробила загальний огляд потенційно перспективних сфер розвитку Снятинської ОТГ, також навела дані з Бази студентів університету про кількість молодих представників ОТГ, що навчаються на різних спеціальностях і курсах освітнього закладу.

Що варто зауважити – у заході брали участь і студенти, серед яких були і представники громади.

Коментарі закриті.