Головна «АГЕНТИ ЗМІН» ДОПОМАГАЮТЬ РОЗВИВАТИ ІСТОРІЮ УСПІХУ – НАВЧАЛЬНИЙ ОСЕРЕДОК «ШКОЛА НЯНІ»

«АГЕНТИ ЗМІН» ДОПОМАГАЮТЬ РОЗВИВАТИ ІСТОРІЮ УСПІХУ – НАВЧАЛЬНИЙ ОСЕРЕДОК «ШКОЛА НЯНІ»

Початок 14 січня

Місце проведення Івано-Франківськ

Напередодні новорічно-різдвяних свят фахівчиня Проектно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ, к.е.н., доцентка кафедри фінансів Тетяна МИГОВИЧ долучилась до розробки проекту щодо формування соціально-орієнтованого навчального осередку для людей віком 45+ шляхом проведення навчальних тренінгів у «Школі няні» на базі освітнього хабу «До Ба і Ді» у Івано-Франківській міській територіальній громаді.

До слова, команда Проектно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ неодноразово працювала у напрямі розвитку соціального підприємництва (переглянути тут: 1 ;  2 3 )

Актуальність проблеми, реальні шляхи її подолання та сприяння майбутньому розвитку громади сприяли успішній розробці завдань та заходів проекту «Школа няні» Тетяною МИГОВИЧ спільно із представниками Громадської організації «БА І ДІ КЛУБ» Галиною ПЛОТНИЦЬКОЮ і Наталією МЕЛЬНИК. Проект було подано до участі у Конкурсі соціальних стартапів в Івано-Франківській міській територіальній громаді.

У перші дні Нового 2022 року після експертного оцінювання та попередніх захистів Департаментом економічного розвитку, екології та енергозбереження визначено переможців конкурсу соціальних стартапів, серед яких і вищезгаданий проект «Школа няні» https://www.facebook.com/economicsIF/.

Щиро вітаємо усіх переможців та команду фахівців з проектного менеджменту із ще однією успішною розробкою у сфері соціального підприємництва та розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади!

 

Коментарі закриті.