Головна РОЗВИТОК ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ СПІВПРАЦІ

РОЗВИТОК ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ СПІВПРАЦІ

Початок 4 серпня

Місце проведення ОНЛАЙН

4 серпня відбулась онлайн-зустріч директорки Проектно-освітнього центру АГЕНТИ ЗМІН Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, доцентки кафедри фінансів Світлани КРОПЕЛЬНИЦЬКОЇ з представниками Центру досліджень соціальних інновацій та розвитку, Академія Ignatianum у Кракові, Польща.

У зустрічі взяли участь директор Центру досліджень соціальних інновацій та розвиткуСтаніслав АЛВАСЯК та координатора проектів – Богдана ГУРІЙ.

Онлайн-захід було присвячено розвитку вже раніше розпочатої у 2019 році співпраці, коли представники команди АГЕНТІВ ЗМІН проходили міжнародне стажування.

Під час зустрічі обговорили можливості спільної роботи над міжнародними і транскордонними проектами від розробки, спільного подання на гранти та впровадження, зокрема, одним із тематичних напрямів передбачено аналіз інституційного забезпечення фінансування проектів розвитку територіальних громад України та Республіки Польща.

Також мова йшла і про інші можливості співпраці з Прикарпатським національним університетом ім.В.Стефаника та Центром «Агенти змін» ПНУ, а також Науковим парком «Прикарпатський університет» та Українським дослідницьким соціальним консорціумом, членом якого є Прикарпатський університет.

Коментарі закриті.