Головна Студентка 2 курсу перемогла у конкурсі проєктів щодо територіального розвитку громад!

Студентка 2 курсу перемогла у конкурсі проєктів щодо територіального розвитку громад!


Студентка Прикарпатського національного університету, майбутній підприємець-фахівець у торгівлі та біржовій діяльності Вікторія Деделюк стала переможцем Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу проєктів «Територіальний розвиток громад в Україні»  у номінації «Розвиток підприємництва, місцевий розвиток». Науковою консультанткою проєктної роботи–переможця є кандидатка економічних наук, доцентка кафедри теоретичної та прикладної економіки нашого університету Ольга Ємець, яка разом з Вікторією Деделюк звертались за консультацією щодо написання проєкту до нашого Проєктно-освітнього центру. АГЕНТИ ЗМІН надали їм консультацію, презентували корисні матеріали, надали поради та доступ до актуальних тематичних вебінарів.

Метою конкурсу, у якому перемогла студентка Вікторія Деделюк, є забезпечення інтелектуального самовдосконалення молоді, формування її активної громадянської позиції та залучення до суспільно-громадського життя територіальних громад. Він відбувся на базі Миколаївського національного аграрного університету за підтримки Міністерства освіти і науки України

Оцінювання 33 проєктів із 21 закладу вищої освіти здійснювало журі шляхом подвійного «сліпого» рецензування. Членами журі стали вчені з різних університетів, працівники органів місцевого самоврядування, організацій.

Мета запропонованого Вікторією творчого проєкту «Роль децентралізації для розвитку підприємництва в ОТГ»: розробка практичних рекомендацій до стратегії через механізм соціально-економічного розвитку територіальної громади. Зростання добробуту і підвищення якості життя населення Балинцівської сільської ради за рахунок забезпечення позитивних структурних зрушень в економіці, підвищення її конкурентоспроможності, як основи для збалансованого зростання стандартів та показників економічного розвитку. Збільшення кількості підприємств та створення ОТГ.

Талановита студентка 2 курсу Вікторія Деделюк нагороджена Дипломом I ступеня, а її науковий керівник – к.е.н., доц. Ольга Ємець подякою.

АГЕНТИ ЗМІН щиро радіють таким результатам і бажають не зупинятись на досягнутому, а продовжувати розробляти і втілювати реальні прикладні проєкти для розвитку своїх громад.

А ми у свою чергу обіцяємо і надалі обов’язково допомагати усім талановитим людям професійною консультаційно-освітньою та інформаційною підтримкою!

 

Коментарі закриті.