Головна СРІБНА ВІДЗНАКА ВІД ЄВРОПЕЙСЬКОЇ АСАМБЛЕЇ ЖІНОК-ДЕПУТАТОК

СРІБНА ВІДЗНАКА ВІД ЄВРОПЕЙСЬКОЇ АСАМБЛЕЇ ЖІНОК-ДЕПУТАТОК


Керівницю Проектно-освітнього центру АГЕНТИ ЗМІН Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, менеджерку проекту Світлану Кропельницьку нагороджено срібною відзнакою конкурсу «Кращі ініціативи жінок України для демократичного розвитку місцевих громад». Нагородження відбулося 27 вересня у Верховній Раді України. Цей конкурс вже другий рік поспіль проводить Європейська асамблея жінок-депутаток за підтримки Міжнародної Амбасади Жінок-підприємниць, Представництва ЄС в Україні, Представництва Ради Європи в Україні, Асоціації міст України, Саміту Книги.

У заході в українському парламенті взяли участь як учасниці конкурсу, яких цього року було 135, так і 24 переможниці у різних номінаціях з різних регіонів України та почесні гості. Зокрема, голова Представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маазікас, радник із питань демократичного врядування стратегічної групи ПРООН Маркус Бранд, який і вручив нагороду нашій номінантці, та народні депутати України.

 «Я щаслива від того, що Європейська асамблея жінок-депутатів разом з партнерами конкурсу високо оцінили нашу проектну ініціативу для демократичного розвитку місцевих громад нашого регіону і сьогодні я маю честь представляти у ВРУ не тільки один з найпотужніших університетів Західного регіону й України загалом, а водночас – сучасний освітній, науковий, інноваційний заклад, мозковий центр реформ, що активно підтримує і бере безпосередню участь у впровадженні реформ євроінтеграції в Україні, поєднуючи завдяки проектному підходу одночасно дві з них  – освіти та децентралізації», — переконана переможниця конкурсу Світлана Кропельницька.

Сьогодні ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда від імені всього колективу привітав доцентку кафедри фінансів, кандидатку економічних наук, докторантку Світлану Кропельницьку із отриманням нею нагороди. Адже саме за підтримки керівництвом університету цієї ініціативи, сформованих у ньому умов та грантових коштів ЄС дійсно створений унікальний майданчик, де будується міцне партнерство освіти і науки, державної, місцевої влади та органів місцевого самоврядування новостворених ОТГ, бізнесу і інституцій громадянського суспільства.

Центр АГЕНТИ ЗМІН – це унікальна інноваційна платформа для комерціалізації наукових розробок через проектний підхід, для підготовки кадрів з управління проектами через систему дуальної освіти, середовище впровадження інноваційних інструментів комунікації, що дозволяють залучити до співпраці якомога більше зацікавлених у розвитку своїх територій представників ОМС, фахівців різних сфер і галузей.

АГЕНТИ ЗМІН Прикарпатського – це кропітка праця потужної команди менеджменту і фахівців, що втілюють сміливі мрії задля творення Європейського майбутнього!

Коментарі закриті.