Головна УЧАСТЬ У СТРАТЕГІЧНІЙ СЕСІЇ КЛАСТЕРІВ УКРАЇНИ

УЧАСТЬ У СТРАТЕГІЧНІЙ СЕСІЇ КЛАСТЕРІВ УКРАЇНИ

Початок 29 вересня

Місце проведення ОНЛАЙН

Нещодавно директорка Проектно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ, доцента кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА, яка вже більше 15 років досліджує та має практичний досвід у сфері кластерного розвитку, взяла участь в якості експерта у Інтерактивному семінарі для кластерних ініціатив «Розвиток регіональних кластерів – потреби та пріоритети».

Стратегічна сесія для відібраних 20 кластерів України проводилася в рамках проєкту «Застосування та реалізація Угоди про асоціацію ЄС – Україна у сфері торгівлі», який впроваджує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини. Всі матеріали є власністю GIZ.

Участь у заході взяли координатори, експерти, модератори/фасилітатори та учасники 20 відібраних GIZ кластерів.

Cесія була присвячна опрацюванню обґрунтувань для
обраних пріоритетних потреб розвитку кластерів в Україні та можливих рішень щодо їх впровадження.

Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА виступила експертом та модератором для групи кластерів креативних індустрій.

Нагадаємо, що Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА у 2020 році мала нагоду також долучитись до розробки Проєкту національної програми кластерного розвитку до 2027 спільно з робочою групою на платформі Industry4Ukraine. Ознайомитись з документом можна тут: https://www.industry4ukraine.net/publications/proyekt-naczionalnoyi-programy-klasternogo-rozvytku-do-2027

Коментарі закриті.