Головна УСТАНОВЧА НАРАДА ІІ КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ ТУРИСТИЧНИХ ПРОЄКТІВ І СТАРТАПІВ

УСТАНОВЧА НАРАДА ІІ КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ ТУРИСТИЧНИХ ПРОЄКТІВ І СТАРТАПІВ

Початок 7 жовтня

Місце проведення ОНЛАЙН

Днями директорка Проектно-освітнього центру «Агенти змін» к.е.н., доцентка Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА та фахівчиня Проектно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ к.е.н., доцентка Тетяна МИГОВИЧ взяли участь в установчій нараді щодо проведення у 2022 році другого Конкурсу студентських туристичних проєктів і стартапів, що організовує Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації.

В ході наради було обговорення питання щодо організації та проведення Конкурсу із врахуванням особливостей та проблем, що виникли під час проведення попереднього конкурсу.

«Ми залучаємо до обговорення представників трьох закладів вищої освіти Івано-Франківська задля залучення більшої аудиторії студентської молоді до Конкурсу, адже відчуваємо актуальність задуму і зацікавленість територіальних громад, які потребують нових креативних ідей у сфері розвитку туризму» – зауважив начальник відділу туризму Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА Віталій ПЕРЕДЕРКО.

«Варто удосконалити умови проведення конкурсу в плані залучення до розробки туристичних проєктів і стартапів ініціативних груп, а не тільки 1 автора-студента та наукового керівника його роботи. Це підсилить якість ініціатив, адже якісна командна робота дає більші результати» – зазначила директорка Проектно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ к.е.н., доцентка Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА.

Учасники установчої наради надали свої контакти Управлінню міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА задля можливості зворотнього зв’язку із територіальними громадами, що зацікавлені у реалізації на їх території переможних туристичних проєктів і стартапів студентів.

Детальніше про умови Конкурсу ТУТ.

Коментарі закриті.