Головна ПРОЕКТНА СПІВПРАЦЯ ЗАДЛЯ РОЗВИТКУ ПАЛАЦУ

ПРОЕКТНА СПІВПРАЦЯ ЗАДЛЯ РОЗВИТКУ ПАЛАЦУ

Початок 3 червня 2021

Місце проведення ОФІС ПРОЕКТНО-ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ

Днями у  Проектно-освітньому центрі АГЕНТИ ЗМІН ПНУ відбулась робоча зустріч директорки Центру к.е.н., доцентки кафедри фінансів Світлани КРОПЕЛЬНИЦЬКОЇ, фахівчинь к.е.н., доценток кафедри фінансів  Тетяни МИГОВИЧ, Тетяни СОЛОДЖУК  та представників КП «Простір Інноваційних Креацій «ПАЛАЦ» – директора Володимира ГАЙДАРА  та заступниці директора з питань інвестицій  Оксани КОВАЛЬЧУК.

Учасники зустрічі обговорили напрями подальшої проектної співпраці та можливі джерела залучення ресурсів для подальшого розвитку території Палацу Потоцьких.

«Площа палацу надзвичайно велика, тому кошти для розвитку намагаємось залучити з різних джерел» – зазначив В.ГАЙДАР.

На думку Т.СОЛОДЖУК, «Палац є унікальним місцем і проектна робота має бути спрямована на підкреслення цієї унікальності».

Під час жвавої дискусії учасники обговорили різні грантові можливості для втілення нових, так і підтримки і розвитку вже розроблених проектних ідей.

«Ми очікуємо втілити свої задуми вже частково через реалізацію проектів…» – підкреслила заступниця директора з питань інвестицій  О.КОВАЛЬЧУК.

Т.МИГОВИЧ, фахівчиня АГЕНТІВ ЗМІН, яка вже має певний досвід проектної співпраці з КП «Простір Інноваційних Креацій «ПАЛАЦ», зауважила, що «варто врахувати подібний досвід об’єктів культурної спадщини за кордоном та в Україні».

«Зважаючи на розпочату ще у 2019 році співпрацю, АГЕНТИ ЗМІН і надалі готові бути комунікаційною і професійною  платформою для реалізації проектних можливостей розвитку ПАЛАЦУ ПОТОЦЬКИХ» – підсумувала зустріч керівниця Центру С.КРОПЕЛЬНИЦЬКА.

Коментарі закриті.