Головна ПРАЦЮЄМО НАД РОЗВИТКОМ ІННОВАЦІЙНИХ ТРЕНДІВ

ПРАЦЮЄМО НАД РОЗВИТКОМ ІННОВАЦІЙНИХ ТРЕНДІВ

Початок 10:00

Кінець 11:00
Місце проведення Прикарпатський університет імені Василя Стефаника

У продовження опрацювання тематики розвитку креативних кластерів АГЕНТИ ЗМІН спільно з Агенцією регіонального розвитку (АРР) Івано-Франківської області з 24 червня провели низку спільних очних та онлайн-зустрічей.

У них взяли участь Директор АРР області Віктор Вінтоняк, директор Наукового парку «Прикарпатський університет» Роман Бубна, керівниця АГЕНТІВ ЗМІН Світлана Кропельницька та фахівчиня з питань м’яких/соціальних проектів Тетяна Мигович.

Учасники окреслили спільні шляхи роботи у посткризовому майбутньому, у часи «нової нормальності», котра прийде услід за пандемією. Обговорили потенційні можливості розвитку креативних майданчиків – кластерів у сфері креативних індустрій і туризму. Одним з таких майданчиків може стати культурно-креативний кластер «Захід». Його ключове призначення – забезпечити потреби не лише українського, але й континентального кіновиробництва.

Це дасть поштовх до розвитку суміжних галузей і сфер, а також інноваційних інструментів, через які це можна буде втілити: індустріальні парки, бізнес-інкубатори, хаби, проектно-освітні центри тощо.

Нагадаємо, що до Стратегії розвитку Івано-Франківської області 2021-2027 рр. розроблено та надано пропозиції технічного завдання для створення «Індустріально-інноваційного парку». Проект підготовлено спільно з Проектно-освітнім центром «Агенти змін» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Науковим парком “Прикарпатський університет”.

 

Коментарі закриті.