Головна Онлайн зустріч з експерткою ЮНЕСКО

Онлайн зустріч з експерткою ЮНЕСКО

Початок 10:00

Кінець 11:00
Місце проведення Прикарпатський університет імені Василя Стефаника

               Сьогодні очільниця Агентів змін, доцентка кафедри фінансів Прикарпатського університету Світлана Кропельницька, яка має багаторічний науково-практичний досвід у сфері релізації кластерних проектів, у короткій онлайн-зустрічі обговорювала питання розвитку кластерів креативних індустрій в Україні з міжнародною експерткою ЮНЕСКО з питань імплементації Конвенції про культурне різноманіття 2005 року – професоркою, доктором Лідією Варбановою.

                Пані Лідія цікавилась, якою є поточна ситуація з розвитком креативних кластерів в Україні і чи є розуміння важливості таких кластерів для країни.

                Також обговорили, які бізнес-моделі можуть забезпечити фінансову сталість «творчих» кластерів, які основні фактори успіху їх існування та найбільші проблеми, що перешкоджають їх запуску.

                До слова, Лідія Варбанова є директоркою магістерської програми Національної академії театрального та кіномистецтва у Болгарії та має багаторічний досвід роботи консультанткою з питань стратегії, політики та підприємництва (Мистецтво, культура та креативна індустрія) у  Європі та Канаді.

Коментарі закриті.