Головна ДАЙДЖЕСТ ПОДІЙ І ЗАХОДІВ

ДАЙДЖЕСТ ПОДІЙ І ЗАХОДІВ

Початок 13 квітня

Кінець 15 квітня
Місце проведення Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

Тривають насичені робочі дні АГЕНТІВ ЗМІН…

Зважаючи на карантинні обмеження, не мали можливості подякувати усім причетним особисто у день підведення підсумків нашого проекту регіонального розвитку «Створення проектно-освітнього центру розвитку інновацій та інвестицій в регіоні» (Детальніше – тут).

Тож, скориставшись нагодою присутності очно на інших нарадах в університеті вчора, 14 квітня, директорка АГЕНТІВ ЗМІН ПНУ, доцентка кафедри фінансів Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА вручила ПОДЯКУ студентці нашої спеціальності «ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ» – Вікторії МАРУСЯК, яка активно приймала участь у заходах Проектно-освітнього центру у період реалізації проекту.

Приємно, коли наша молодь усвідомлює важливість поєднання теорії та практики для здобуття фахових компетентностей, зокрема і з проектного менеджменту. А ми з радістю забезпечуємо для них умови їх отримання та впровадження у життя.

У багатьох цікавих і корисних заходах взяла участь директорка Центру Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА.

В рамках проекту FORBIZ відбувся семінар по роботі з європейською кластерною платформою – EUROPEAN CLUSTER COLLABORATION PLATFORM (ECCP).

В рамках проекту «Івано-Франківська та Донецька ОДА будують мости для співпраці» відбувся ТЕЛЕМІСТ. Його учасники руйнували стереотипи щодо співпраці Івано-Франківщини і Донеччини.

Вебінар американської Програми SABIT із серії вебінарів «Ведення бізнесу у світі після COVID». Цього тижня відбувся заключний вебінар під назвою «Заохочення інновацій та розвитку технологій».

Онлайн-сесія конкурсу «НАША ГРОМАДА», де розповіли про умови конкурсу та можливості участі для наших територіальних громад.

На Форумі «ГОРИЗОНТИ СПАДЩИНИ», що є підсумком проєкту «ReHerit: спільна відповідальність за спільну спадщину», йшлося про основні виклики для культурної сфери та сфери креативних індустрій у час пандемії.

Коментарі закриті.